En vacker rubrik

Så här ligger det till. Jag är död, och ni som tror annat är också döda. En tavla är fan inte en tavla om jag vill att det inte ska vara en tavla. En hund är inte en hund om jag inte vill att det är en hund. Om jag inte vill att en stol ska vara en stol, då är det inte längre en stol. Istället för att leva och vilja dö borde man vara död och vilja leva. Tack



Carlberg


När ödets vindar blåser



Var hälsade, kära landsmän. Adam här.
Ännu en måndag, ännu en skolvecka. En vecka av mediokra luncher och dåliga hårdagar. En vecka av stress och ångest. En vecka av vänskap och kärlek.
Jag valde att bifoga en bild till detta inlägg. På den ser ni en plågad man. En sofistikerad ung man. Hans tankar går i banorna "Mitt hår är fan omöjligt, det blir aldrig som jag tänkt mig, kan jag verkligen visa mig i skolan såhär?!". I dessa banor tänker allt fler ungdomar. Den moderna människan har det så sjukt jobbigt. Tänk förr i tiden när man hade andra, oviktiga, saker att oroa sig för. Typ hitta mat, överleva och sånt där annat tjafs. Det är ju bara bagateller i jämförelse med våra moderna ungdomliga bekymmer, right?
Det är inte lätt att vara en svensk vit man år 2011. Så många bördor på mina axlar. Så mycket som förväntas av mig. Må ödets vindar blåsa på som fan och styra mitt liv i en totalt annan riktning. Jag är redo för lite action i min vardag. Men troligtvis så kommer denna skolvecka bli som alla andra. En vecka av skratt och tårar. En vecka av blod och svett. En vecka av meningslösa blogginlägg, liksom detta.
/Adam

P.S
Ovan ser ni en vacker och sjuk bild på mig tagen av min kollega Jesper Klareus.

En återblick

Känner att även jag vill bidra med något denna afton. I jakten på den perfekta bilden så hittade jag denna. Samtidigt insåg jag att perfektion är nästintill omöjligt att finna i denna begränsade värld.
På bilden kan man se två män (100 % svenska) som befinner sig i en ödslig lada. De beslöt sig för att bryta sig in där och sedan ta kort bara för att visa deras överlägsenhet. Dessa två män har gått en lång väg. Men resan har bara börjat, kära vänner.
För att runda av detta mediokra inlägg så säger jag bara godnatt. Vilken besvikelse kanske du tänker. Du förväntade dig visa ord från en vis man. Inte ikväll, kära du. Vill inte ge er för mycket av det goda för snabbt. Ni ska fanimej komma tillbaka till denna blogg hela tiden och be om mer. Håller även med om att ulv är ett bättre ord än varg, som min kollega nämnde nedan. Fuck eufemismer, palla bry paraply. // A.A

En kamrat




Laddar upp denna bild för att förtydliga vilka vi är och visa hur vackra unga svenska män ser ut. (Den ensamme pojken i bakrunden har inget med detta inlägg att göra)

Avslutningsvis så vill jag bara säga att jag blev lite upprörd idag när jag tänkte på hur eufemismen varg har utplånat det ursprungliga ordet ulv som jag själv gillar betydligt mer. /Carlberg

Läs våran blogg, bli berörd.

En memorabel saga

En tillsynes välmående ung man sitter i sin fördärvade skrivbordsstol och gråter över att han inte råkat ut för ett så kallat "mordförsök". Han är inte ett geni, men han är smart nog att förstå att han inte är mycket för världen. Han är modfälld för att han inte ställt till med tillräckligt mycket tumult att någon, vem som helst, vill sänka hans sköra, hatiska kropp ner i jorden. Han bestämmer sig därför öppna denna blogg med sin spirituella vän Adam Andersson(applåd) för att röra om, kanske t.o.m hjälpa människor. Denne man är jag...// Mewsias

Läs våran blogg, bli berörd.

Kära landsmän...

Nej, du hallucinerar inte. Det här händer faktiskt. Ryktena är sanna. Likt fågel fenix har denna en gång legendariska blogg stigit upp ur askan. Vi är här för att stanna och troligtvis ändra hur vår mänskliga historia utspelar sig. Framtiden är oklar, likt vår agenda.
Vi är alltså två 100% svenska män som driver den här bloggen. Vi kommer bjuda på en mångfald ämnen som stimulerar dina sinnen. Det kommer bjudas på en buffé av metaforer. Ett smörgåsbord av välkända citat från dina två favoritbloggare (Victor Carlberg und Adam Andersson).
Sverige får nu en chans att ta del av vår tämligen mirakulösa vardag. En inblick i livet på landet. Två män som letar efter kärlek i ett land som inte lägger särskilt mycket värde vid det. Bloggen skall spridas som en könssjukdom i ett afrikanskt fängelse. Ingen går säker.
Det var mig ett jävligt matigt första inlägg. Självfallet ska det avslutas med ett lika matigt citat.
Tack för mig (Adam).


"Att skriva en metafor om din skönhet,
Vore som att klippa en gräsmatta fylld med rosor"


(Alltså ett tämligen onödigt slöseri. Osmakligt, oförsvarligt och omoraliskt).
// Adam (midnight)

RSS 2.0