Tårars Symfoni

En tår faller ned för hennes kind, den faller mot älskares avgrund. En tår som ingen någonsin kommer bevittna, ingen någonsin kommer sakna. En tår som talar om oupplevd kärlek, inre tortyr. Tortyr som äger rum djupt inne i själens djupaste valv. Tortyr som talar om en kärlek förlorad. Förlorad i förvirring och bedövad av kärlekens gift.

 

En tår faller ned för hans kind, den faller mot kärlekens rännsten. En tår som ingen någonsin kommer torka, ingen någonsin kommer känna. En tår som talar om känslor obesvarade, ballader förlorade. Ballader som spelats djupt inne i kärlekens tempel. Ballader som talar om en lycklig romans. Romansen som fördärvades av falska blickar och tomma ord.

 

Två tårar rinner i kärlekens flod, de rinner mot brustna löften. Två tårar som ingen någonsin kommer hålla, ingen någonsin kommer förlåta. Två tårar som talar om drömmar vilseledande, brev opostade.  Brev som skrivits djupt inne i älskares hjärtan. Brev som talar om en kärlekens hemlighet. En hemlighet som glömdes bort.

 

Tårarna faller som regn från skyn, de skapar stora pölar. Tårar som ingen någonsin kommer lägga märke till, pölar ingen någonsin kommer hoppa i. Tårar som talar om bortkastade möjligheter, blickar obesvarade. Blickar som kastats men hamnat fel. Blickar som talar sanning. En sanning som ingen vet.


Senaste nytt

Hej.
 
Varför denna långa bloggtystnad, kanske ni undrar? Jo, det är helt enkelt för att vi sysslar med journalistik i skolan nu, och de texter som vi skriver är inte så underhållande att läsa! Vem vill läsa en fiktiv nyhet om en bilolycka liksom?
 
Jag och min kollega ska snart skriva varsitt personporträtt om varandra dock, så det kanske blir värt att publicera här. Sen så får vi se hur det blir. Nästa uppgift vi ska göra är att skriva ett reportage, så det kanske kan bli läsvärt det med. Men jag tror att vi båda ser fram tills nästa moment, litterär gestaltning, då det är där vi kan skina som mest. Att skapa utan gränser är för mig mest givande.
 
Tack och hej osv.

RSS 2.0